Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Εκδήλωση για τα Ελληνικά Ηχητικά Βιβλία στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών

                                                           Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Οι εκδόσεις Studio aMID σας προσκαλούν στις 21 Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00
σε μια γιορτινή εκδήλωση γνωριμίας με τα Hχητικά Βιβλία (Audiobooks)
Ελάτε να γνωρίσετε τους συγγραφείς και τους ηθοποιούς των ηχητικών μας βιλίων, να ακούσετε αποσπάσματα και να μιλήσουμε για αυτά.



Θα ακουστούν αποσπάσματα και μουσική από τα Audiobooks: ΄΄Ο Δρόμος του Φεγγαριού΄΄ του Όμηρου Αβραμίδη, ΄΄MEA CULPA΄΄ του Κωνσταντίνου Ρόδη,΄΄Ο Τζακ και η Φασολιά΄΄ σε διασκευή του Σπύρου Κολιαβασίλη 


Η ίδια εκδήλωση είναι ταυτόχρονα και παρουσίαση των τεσσάρων νέων και πολύ διαφορετικών μεταξύ τους, ηχητικών βιβλίων της Studio aMID. 



Οι ΄΄ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ΄΄ της Ευδοκίας Κιμωλιάτη, τα ΄΄ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ΄΄ του Δημήτρη Μανίνη, τα ΄΄ΠΡΟΣΩΠΑ ΖΩΑ ΠΡΑΜΑΤΑ΄΄ του Πέτρου Αργυρίου και ΄΄Ο ΝΙΟΡΑΝΤΕΣ. 4 ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΕΣ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ΄΄ του Γιώργου Καπράνου, θα σας ταξιδέψουν σε διαφορετικούς τόπους και εποχές.


Οι συγγραφείς τους θα μας μιλήσουν για αυτά, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς ,Στράτος Γκοτζαρίδης, ο σκηνοθέτης και στιχουργός Γιώργος Κορδέλλας, η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη, οι οποίοι θα μας εισάγουν στην σημασία που έχουν τα ηχητικά βιβλία για πολίτες που αντιμετωπίζουν προσωρινά ή μόνιμα προβλήματα όρασης αλλά και στη μαγεία της λογοτεχνίας, όταν αποκτά ΄΄φωνή΄΄ και ΄΄νότες΄΄

Στην εκδήλωση θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστας Καρούσος και ο εκδότης Μιχάλης Αβραμίδης. Τον συντονισμό θα κάνει η δημοσιογράφος και σχεδιάστρια ηχητικών βιβλίων Νατάσα Μποζίνη.
Η βραδιά, στη ζεστή και ιστορική αίθουσα της ΕΕΛ, θα κλείσει με μουσική, γλυκά, κρασί και ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου