Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Λιχουδιές και Μυστικά για Παιδιά που δεν Τρώνε

Η Ρένα της Φτελιάς και οι συγγραφείς Παύλος Σακκάς και Γιώργος Μουστάκας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου ΄΄ Λιχουδιές και Μυστικά για Παιδιά που δεν Τρώνε΄΄, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου 2018, ώρα 19.00, στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (έναντι Παντείου Πανεπιστημίου).


Ομιλητές
Μαρία Αντωνιάδου, πρόεδρος ΕΣΗΕΑ

Παύλος Σακκάς, καθηγητής ψυχιατρικής ΕΚΠΑ

Γιώργος Μουστάκας, παιδίατρος

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρξει δυνατότητας συζήτησης με τους ειδικούς, η οποία μπορεί να συνεχιστεί με κρασί Κτήμα Κυρ-Γιάννη και παραδοσιακά τυριά Νάξου Κουφοπούλου, μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Πρόσκληση


Η Ρένα της Φτελιάς και οι εκδόσεις Stergiou έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του νέου και πρωτότυπου βιβλίου Λιχουδιές και Μυστικά για Παιδιά που δεν Τρώνε.

Η διεθνούς φήμης και βραβευμένη σεφ Ρένα της Φτελιάς δημιουργεί πιάτα στα οποία δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί. Ο καθηγητής ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παύλος Σακκάς, αναδεικνύει τις ψυχολογικές αιτίες των «κακόφαγων» παιδιών, το ρόλο και τις σχέσεις εντός της οικογένειας, και τον κίνδυνο της ψυχογενούς ανορεξίας στα παιδιά, δίνοντας παράλληλα συμβουλές και λύσεις. 

Ο παιδίατρος, Γιώργος Μουστάκας, «σπάει» τους μύθους για τις «καλές» και «κακές» τροφές και τη λεγόμενη υγιεινή διατροφή για παιδιά, και συμβουλεύει τους γονείς για το πώς να κάνουν τα παιδιά τους να αγαπήσουν και να ευχαριστιούνται το φαγητό.

Γονείς που υπήρξαν και αυτοί κάποτε δύσκολα παιδιά στο φαγητό ή που αντιμετώπισαν το θέμα αυτό με τα παιδιά τους καταθέτουν τις εμπειρίες τους, το πώς το ξεπέρασαν, και οι ειδικοί αναλύουν τις καταστάσεις για να ρίξουν περισσότερο φως.

Το βιβλίο κλείνει με έναν πρακτικό οδηγό και συμβουλές από τους ειδικούς και τη διεθνή βιβλιογραφία.

Παρουσίαση βιβλίου


Ημέρα: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Ώρα: 19.00

Τόπος: Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

Διεύθυνση: Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, 101 63 Καλλιθέα (είσοδος δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο)

Χάρτης (google maps)

΄΄Ελπίζω να βρείτε το βιβλίο χρηστικό, και εύχομαι το τραπέζι να είναι πάντα πηγή ευχαρίστησης και χαράς για όλη την οικογένεια!Όταν έγινα προσφάτως γιαγιά, έζησα ξανά τον καθημερινό αγώνα πολλών γονέων προκειμένου να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους τρέφονται επαρκώς και σωστά.
Το βιβλίο αυτό ξεκίνησε ως μια συλλογή με ακαταμάχητα γευστικές συνταγές, ιδανικές για τα παιδιά που λέμε «κακόφαγα». Όσο περισσότερο αναζητούσα πώς διεγείρεται η όρεξη των παιδιών, τόσο γινόταν σαφές πως εξίσου σημαντικοί με τη γεύση είναι και άλλοι παράγοντες, σχετικοί με την ψυχολογία και τη βιολογία του παιδιού. Εξ ου και η συνδρομή των καταξιωμένων ειδικών που συμπληρώνουν με τις πολύτιμες συμβουλές τους την έκδοση αυτή.

Καλή ανάγνωση΄΄

                                                                     Ρένα της Φτελιάς

Περισσότερα για το βιβλίο Λιχουδιές και Μυστικά για Παιδιά που δεν Τρώνε

Media Kit: Φωτογραφίες, βίντεο, στοιχεία έκδοσης, βιογραφικά, δείγματα (αρχείο zip, τελευταία ενημέρωση: 20.3.2018)

Online Αγορά με έκπτωση 25% (Η έκπτωση θα υπολογιστεί αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου