Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Βλαντίμιρ Βισότσκι -Ο βάρδος που δεν γύρισε από την μάχη



Αγαπητοί φίλοι  

Με μεγάλη χαρά  σας προσκαλούμε στη Μουσικό -Ποιητική βραδιά αφιερωμένη στο έργο του Μεγάλου Ρώσου ποιητή Βλαντίμιρ Βισότσκι 
«Ο Ρώσος ποιητής - βάρδος που «δεν γύρισε από την μάχη»,
που θα πραγματοποιηθεί στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016,  7μμ-9μμ.
Στη μουσικό-ποιητική βραδιά θα παρουσιάσουμε στο Ελληνικό κοινό το βιβλίο του Γιώργου Σοϊλεμεζίδη, που εκδόθηκε πρόσφατα, με μεταφράσεις του Βισότσκι στην ελληνική γλώσσα 


Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ο στόχος μας είναι να κάνουμε  γνωστό στο ελληνικό κοινό το έργο του Βλαντίμιρ Βισότσκι.
Θα χαρούμε πολύ, αν έρθετε σε αυτήν την πνευματική βραδιά που έχει στόχο τη σύσφιξη  φιλίας και αγάπης αλλά και δημιουργικής αλληλεγγύης μεταξύ των δυο λαών,  Ρώσων και Ελλήνων, ιδικά στη φετινή χρόνια που κηρύχτηκε «Έτος Ελλάδος- Ρωσίας».
Σας ενημερώνω ότι η εκδήλωσε οργανώνεται με την προσωπική πρωτοβουλία, αλλά πάντα με τη συνεργασία με το  Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Στην Βραδιά συμμετέχουν:
Ο Γιώργος Σοϊλεμεζίδης, τραγουδίστριες Μήδεια Χουρσουλίδου και  Ελένη Σαβουλίδου, ιστορικός Παναγιώτης Τσατσανίδης, γιατρός Οδυσσέας Σαπλαχίδης,  πιανίστα  Ναταλία Βολόντινα,  ζωγράφος Διονύσιος Κιλιγκαρίδης, δημοσιογράφος Σοφία Προκοπίδου.

Με εκτίμηση,
Σοφία Προκοπίδου, δημοσιογράφος
Γιώργος Σοϊλεμεζίδης, μεταφραστής- ποιητής

Πληροφορίες: 693 7120100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου