Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

«Η γραμμή των δύο παρά τέταρτο» της Ανθής Παπαργυρίου




Οι εκδόσεις Αρισταρέτη παρουσιάζουν στον Βιβλιοφόρο της Θεσσαλονίκης μία νέα  συγγραφέα, την Ανθή Παπαργυρίου , και το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Η γραμμή των δύο παρά τέταρτο».



Η Ανθή Παπαργυρίου,  με σπουδές αρχαιολογίας και θητεία στη μαραθώνια κολύμβηση και τη ναυαγοσωστική , δίνει με το πρώτο της αυτό συγγραφικό πόνημα το στίγμα ενός "road movie" εσωτερικής αναζήτησης, αναμνήσεων και σκέψεων. 


Η πρώτη παρουσίαση του μυθιστορήματος γίνεται το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.


Ομιλητές στην εκδήλωση , που συνοδεύει την παρουσίαση,  είναι ο δημοσιογράφος Περικλής Στέλλας, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης-θεατρικός συγγραφέας Ιωάννης Κυφωνίδης, ο ποιητής Βασίλης Σαμοίλης, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων φιλολόγων και λογοτέχνης Γιάννης Τζανής, η ταξιδεύτρια Ευγενία Παπανικολάου, η δύτρια  Έλενα Παπαδοπούλου, ο ποιητής-εκδότης Δημήτρης Σταυρακάκης και η Αγγελική Ραυτοπούλου που φέρει την οργάνωση και παρουσίαση.

 
Όσες και όσοι επιθυμούν μπορούν να παραγγείλουν το βιβλίο σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο δίνοντας τα εξής τηλεφωνικά νούμερα 6948521146-6972195932. Μπορούν επίσης να στείλουν την παραγγελία τους στο mail  aristaretiekdosis@yahoo.gr  ή να δώσουν  τηλεφωνική παραγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου